novi izazov

Džidić: Sloboda je korak naprijed u mojoj karijeri

Sport / Košarka | 27. 11. 2015. u 19:39 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trener košarkaša OKK Slobode Boris Džidić izjavio je da je preuzimanje brige o igračima tuzlanskog kluba novi iskorak u njegovoj karijeri.

Iako je kao igrač nastupao za Cibonu, Široki, Zrinjski, te klubove u Grčkoj, Francuskoj i na Cipru, a bio je i hrvatski reprezentativac, na današnjem predstavljanju novinarima u Tuzli rekao je da angažman u OKK Slobodi za njega predstavlja veliki izazov.

- Sretan sam i ponosan što sam došao u Tuzlu i što mi je pružena prilika da pokažem kako zaslužujem biti trener OKK Slobode. Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, nadam se da će korist biti obostrana - rekao je Džidić.

Boris Džidić debitirat će na klupi OKK Slobode sutra u Hadžićima protiv ekipe Bošnjaka, za koju je rekao da je netipična, ali iznimno borbena ekipa.

-Moja filozofija je da u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Tako će biti i protiv Bošnjaka. Mnogi ih podcijene, a namučili su Spars i Široki. Za njih imam veliki respekt. Trebat će mnogo truda da ih se pobijedi u Hadžićima, a mi ćemo to pokušati - zaključio je Džidić.

Kopirati
Drag cursor here to close