Pojačanje

Džeko službeno predstavljen kao novi igrač Rome

Sport / Nogomet | 12. 08. 2015. u 17:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, večeras je službeno predstavljen kao novo pojačanje talijanskog prvoligaša AS Rome.

Sada već bivši napadač Manchester Cityja prije nekoliko dana je doputovao u glavni grad Italije, gdje je obavio liječničke preglede i bio predstavljen navijačima koji su ga dočekali u velikom broju.

Bivši igrač Željezničara, Teplica, Wolfsburga i Manchester Cityja provest će godinu dana na posudbi u Romi, koja će nakon navedenog perioda imati mogućnost otkupa ugovora, prenosi Goal.com.

#Dzeko: The first Roma interview / Dzeko: la prima intervista in giallorosso

Posted by AS Roma on 12. kolovoz 2015

Od Džeke su se već oprostili u bivšem klubu Manchester Cityju, za koji je od 2011. godine nastupio na 130 utakmica i postigao 50 golova, te dva puta osvojio prvenstvo Engleske, FA Cup, League Cup i FA Community Shield.

Exclusive video: #Dzeko’s incredible view from inside the car leaving Rome airport

Posted by AS Roma on 12. kolovoz 2015

''Igrač kojeg su voljeli navijači Cityja, a kojeg obožava bh. nacija, ''Dijamant'' je sjajno blistao za vrijeme provedeno sa ''Bluesima'' i uvijek ćemo ga se rado sjećati zbog uloge koju je imao u proteklih pet za City sjajnih godina. Svi u klubu želimo Edinu najbolje u budućnosti i hvala mu za odlične igre u Manchester Cityju'', napisano je na službenoj stranici engleskog kluba.

Džeko je nakon potpisivanja ugovora izjavio da je došao u Romu da osvaja titule.

''Nadam se da ćemo osvojiti mnogo trofeja. Obećavam da ću na svakoj utakmici dati sve od sebe za ovaj klub'', izjavio je Džeko.

#Dzeko meets new team-mates and coach Garcia at Trigoria

Posted by AS Roma on 12. kolovoz 2015
Kopirati
Drag cursor here to close