Malonogometni turnir

Dvije čapljinske ekipe u finalu turnira; Optika Bevanda igra za broncu

Sport / Flash | 08. 01. 2015. u 08:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini odigrane su polufinalne utakmice malonogometnog božićno-novogodišnjeg turnira, koji organizira Sportski savez općine Čapljina.

U finale su se plasirale ekipe Fast Food ''Garfield'' Čapljina i Caffe bar ''Fontana'' Čapljina.

U prvoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe Fast Food ''Garfield'' Čapljina i MNK ''Tići'' Široki Brijeg, gdje je ekipa Garfielda bila bolja te pobijedila rezultatom 2:1. Strijelci za ekipu ''Garfielda'' bili su Tomo Bevanda i Marko Hrkać, dok je za ekipu Tića uspješan bio Pero Ševo.

Između polufinalnih utakmica sastali su se predpioniri HNK ''Čapljina'' i HNK ''Višići'' u kojoj su Čapljinci bili bolji te pobijedili rezultatom 4:1.

Osim najmlađih nogometaša, cijeli turnir popratile su i čapljinske mažoretkinje koje su zabavljale publiku odličnim plesom.

U drugoj utakmici sastale su se ekipe Optika ''Bevanda'' Mostar i Caffe bar ''Fontana'' Čapljina. Iako je gubila 2:0, od odlične ekipe Bevande, ekipa ''Caffe bar Fontana'' izjednačila je rezultat te tako utakmicu odvela do penala u kojoj su bili bolji te se plasirali u finale.

Golove za Bevandu dao je Ivan Ivanković (2), dok su za ''Caffe bar Fontana'' bili uspješni Nermin Jusić i Ante Galić.

Turnir se nastavlja, 8. siječnja, utakmicom za treće mjesto s početkom u 18.00 sati, kada će se sastati ekipe ''Optika ''Bevanda'' Mostar i MNK ''Tići'' Široki Brijeg, dok će se finale između dvije čapljinske ekipe ''Fontana'' i ''Garfield'' odigrati u 19:00 sati.

Kupljena karta biti će ujedno tombola.

Kopirati
Drag cursor here to close