Optimizam

Duljević: Sarajevo se može nositi s Borussijom!

Sport / Nogomet | 19. 08. 2014. u 12:24 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaše Sarajeva u četvrtak očekuje prva utakmica play offa za Europsku ligu. Protivnik Sarajevu bit će Borussia Monchengladbach, a utakmica na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 20.45h.

Mladi igrač domaćih Haris Duljević smatra da je riječ o izuzetno kvalitetnoj ekipi, čiji dolazak na Koševo predstavlja nagradu za sve ono što je ova ekipa do sada uradila u sklopu kvalifikacija za Europsku ligu.

"Prije svega, moram istaći, da smo sretni što smo uspjeli dovesti jednu tako jaku ekipu na Koševo. Borusija je kvalitetna ekipa i u svojim redovima imaju nekoliko vrhunskih igrača. Igrati protiv jedne ekipe iz Njemačke, nagrada je za ono što smo do sada postigli i vjerujem da ćemo, kako naši navijači, tako i mi na terenu, uživati u ovom dvoboju", rekao je Duljević, prenosi službena stranica Sarajeva.

Iako su Nijemci favoriti Duljević ipak smatra da Sarajevo nije bez šansi u play offu.

"Poštujemo protivnika, ali vjerujem da i mi imamo svoju šansu, naročito na Koševu, pred punim tribinama naših navijača. Upoznajemo se još uvijek sa njima i bit ćemo spremni za utakmicu u četvrtak. Borusija je favorit, ali siguran sam, da ćemo pokazati da se možemo nositi sa jednim takvim protivnikom", dodao je Duljević.

Kopirati
Drag cursor here to close