Debakl

Dragovoljac ponizio Hajduk

Sport / Nogomet | 16. 04. 2014. u 17:43 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Hajduka poniženi su u Sigetu. U dvoboju 31. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Hajduk je izgubio kod posljednjeplasiranog Hrvatskog dragovoljca s uvjerljivih 4:1.

Dragovoljac, koji se bori za ostanak u elitnom razredu hrvatskog nogometa, poveo je već u trećoj minuti pogotkom Tomislava Mrčele, a u 24. minuti na 2:0 povećao je Jan Doležal. Crni iz Sigeta održavali su prednost do 69. minute, a tada je Dario Tomić povećao na 3:0.

Hajduk je uspio smanjiti na 3:1 u 85. minuti kada je Davor Špehar poslao loptu u vlastitu mrežu nakon pokušaja dodavanja Gorana Jozinovića. Hajduk je krenuo po novi pogodak, no u drugoj minuti sudačke nadoknade Mario Rašić postavlja konačnih 4:1.

Unatoč pobjedi, Hrvatski dragovoljac i dalje je posljednji na ljestvici, no zadržao je priključak s glavnim konkurentima u borbi za ostanak. Osmoplasirani Slaven Belupo i Deveti Osijek bježe mu dva boda. Hajduk je ostao na trećem mjestu, ali mu je Rijeka, koja je u utorak svladala Zadar, pobjegla na pet bodova prednosti.

U 19 sati počela su posljednja dva susreta 31. kola. Dinamo gostuje u Parku mladeži kod Splita, a zagrebačka Lokomotiva je domaćin pulskoj Istri 1961.

Kopirati
Drag cursor here to close