Odluka West Hama

Doživotna zabrana ulaska na stadion navijačima koji su napali autobus Manchestera

Sport / Nogomet | 11. 05. 2016. u 08:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub West Ham United izdao je priopćenje u kojem navodi da će navijačima koji su bili uključeni u napad na autobus sa igračima i stručnim stožerom Manchester Uniteda u utorak uvečer izreći doživotnu zabranu dolaska na njihove utakmice, javlja Anadolija.

Incident u kojem je kamenom razbijen prozor autobusa tima sa Old Traforda dogodio se ispred Upton Parka, pred početak utakmice Premier lige u kojoj se West Ham nakon 112 godina oprostio od svog stadiona, jer će od sljedeće sezone domaće utakmice igrati na Olimpijskom stadionu u Londonu.

''Napad određenih pristalica West Hama je neprihvatljiv. Klub će surađivati sa policijom kako bi se identificirali oni koji su odgovorni za incident. Ukoliko se utvrdi o kome se radi, dobit će doživotnu zabranu dolaska na utakmice West Hama“, stoji u priopćenju ''čekićara''.

Inače, u sjajnoj utakmici, čiji je početak zbog kamenovanja autobusa gostiju kasnio 45 minuta, West Ham se pobjedom oprostio od Upton Parka. U pravoj nogometnoj ljepotici, punoj preokreta i fenomenalnih poteza i golova, domaći su slavili sa 3:2 i učvrstili se na šestoj poziciji Premier lige sa 62 boda. Manchester United je na petoj poziciji sa bodom više.

Kopirati
Drag cursor here to close