Blagdanski turnir

Donosimo parove završnice malonogometnog turnira Čapljina

Sport / Flash | 22. 12. 2014. u 14:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici međukola turnira u Čapljini sastale su se momčadi ''Amagal Gorica-Grude'' i ''Kumovi Ljuti Dolac''.

Nakon rezultata 1:1 na poluvremenu činilo se da će biti neizvjesno do samoga kraja ali momčad Amagala u drugom poluvremenu ubacuje u brzinu više i na kraju više nego zasluženo slavi rezultatom 6:1.

U redovima pobjedničke momčadi trostruki strijelac je bio Pandžić, a pogotke su još postigli i Palac (2) i Paradžik. Jedini pogodak za momčad Kumova postigao je Bubalo pa su njegovi suigrači na kraju morali čestitati boljoj momčadi Amagala.

U drugoj utakmici večeri sastale su se momčadi ''MZ Čeljevo'' i ''Vojarna Božan Šimović Čapljina''. Na kraju je rezultat bio 1:1 (pogodak za Čeljevo postigao je Rako, a za Vojarnu Barić) pa se pristupilo izvođenju šesteraca.

U tome je momčad Vojarne bila bolja i slavila ukupnim rezultatom 4:2 i tako se plasirala u osminu finala turnira u Čapljini

Na utakmicama odigranim u petak ekipa Agrofructusa uspjela se nakon šesteraca plasirati u daljnje natjecanje. Prolazak dalje izborila je i ekipa Oklaja koja je sa 2:0 svladala ekipu Tići.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak, kada se u 18.00 sati sastaju ''Autoprevoz Mostar'' i ''Vojarna Božan Šimović'', te u 19.00 sati ''Odiseja Čitluk'' i ''Fast food Garfield Čapljina''.

U utorak u 18.00 sati igraju ''Faura Stolac'' i ''Tići Široki Brijeg'', dok u 19.00 igraju ''Amagal Gorica Grude'' i ''Fontana Čapljina''.

Kopirati
Drag cursor here to close