Završni masters

Dodig i Melo u super tie-breaku poraženi u finalu parova u Londonu

Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2014. u 18:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo poraženi su u finalu parova na završnom Mastersu u Londonu od Amerikanaca Mikea i Boba Bryana 7-6 (5), 2-6, 7-10.

Bio je to njihov sedmi međusobni susret i peta pobjeda braće Bryan. Ove godine dobili su ih i u finalu Monte Carla.

Za najbolji teniski par svih vremena ovo je bio četvrti naslov na završnim turnirima i prvi nakon 2009. godine, te ukupno 103 naslov u karijeri.

Finale je razriješeno u 'super tiebreaku' koji se igra na 10 poena. Braća Bryan su povela 3-1, pa 7-4 i 8-6, da bi slavili sa 10-7.

''Nažalost nismo uspjeli odnijeti pobjedu u Londonu. Naslov nam je promakao u super tie breaku.  Želio bi iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svim navijačima koji nas prate diljem svijeta. 

Hvala i publici na prekrasnom turniru. Nažalost, završavamo godinu bez titule. Igrali smo četiri finala na velikim natjecanjima, ali bit će, nadam se, još prilika za nas.

Hvala i mojoj obitelji te svim hrvatskim navijačima koji su nas podržavali u dvorani, preko TV ekrana i na društvenim mrežama.  Nadam se da čete biti uz nas i sljedeću sezonu'', poručio je Dodig svojim navijačima putem Facebooka.

Kopirati
Drag cursor here to close