slavonski šamac

Dječaci Zrinjskog osvojili drugo mjesto na turniru u Slavoniji

Sport / Nogomet | 22. 06. 2015. u 09:30 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometaši Zrinjskog nastavljaju uspješan niz na međunarodnim turnirima. Mladi nogometaši do 11 godina sudjelovali su na turniru u Slavonskom Šamcu te osvojili 2. mjesto. U grupnom dijelu natjecanja osvojili su prvo mjesto sa osvojenih 12 bodova.

Četvrtfinalnu utakmicu odigrali su protiv Sesveta iz Kraljevca te pobijedili sa 4:1. Strijelci su bili Petar Mikulić sa dva postignuta pogotka te Ivano Šarac i Mirko Čule. U polufinalu su bili bolji od Croatia Sesveta rezultatom 2:1. Pogotke su postigli Petar Mikulić i Ivano Šarac.

Finalni susret sa Cibalijom iz Vinkovaca završen je rezultatom 2:2 da bi ekipa Cibalije bila bolja u izvođenju jedanaesteraca. U finalnom susretu za ekipu HŠK Zrinjski ova pogotka je postigao Petar Mikulić koji je proglašen i najboljim igračem turnira .

Mladi nogometaši Zrinjskog pod vodstvom trenera Dragana Vrdoljaka su oduševili svojim nastupom u Slavoniji te nastavljaju sa zavidnim rezultatima na međunarodnim natjecanjima.

Plemići koji su sudjelovali na turniru su Boris Zovko, Luka Zovko, Mario Kudić, Matej Šakota, Marko Ćubela, Ivano Šarac, Petar Mikulić, Marko Raguž, Damjan Krmek, Mario Kudić, Mirko Čule, Bojan Vučić, Jozo Lekaj i Matija Rotim.

Kopirati
Drag cursor here to close