Zamalo blamaža

Dinamo se mučio u Opatiji, Mamić: Dao bih ostavku da smo izgubili!

Sport / Nogomet | 29. 10. 2014. u 20:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon razočaravajuće predstave Dinama koji je tek nakon produžetaka pobijedio četvrtoligaša Opatiju 4:2 i izborio plasman u četvrtfinale Kupa, trener Zoran Mamić nije skrivao nezadovoljstvo.

"U ovoj utakmici je vrijedilo samo što smo prošli dalje, a s ostalim sam jako nezadovoljan, tužan i ljut. Ne znam kako bih uopće opisao kako se osjećam," kazao je trener 'modrih' nakon utakmice dodavši: "Da smo izgubili utakmicu dao bih ostavku na mjesto trenera."

Dinamo se na gostovanju u Opatiji spasio izjednačivši iz jedanaesterca u 89. minuti, nakon što je Opatija vodila od 25. minute. U kaznenom prostoru domaćina srušen je Ognjen Vukojević, a Čileanac Angelo Henriquez je bio precizan iz kaznenog udarca.

U produžetku je junak dvoboja Henriquez postigao još dva pogotka u 98. i 102. minuti, a Opatija je smanjila u 109. minuti na 2-3 neobranjivim zgoditkom Šukera s 25 metara. Dinamov prolaz u četvrtfinale potvrdio je opet Henriquez svojim četvrtim golom u 113. minuti.

"Neki igrači očito ne shvaćaju što znači igrati za Dinamo. Ne shvaćaju kakva je to čast, ali i kakve obaveze ovaj dres sa sobom nosi. Kazne? Ne znam što bih rekao... Očigledno je da se ovako ne može igrati. Razgovarat ću s igračima," rekao je vidno razočarani trener u Opatiji.

Rezultati 1/8 završnice Hrvatskoga kupa

Opatija – Dinamo 2 : 4 (1:1)
Novigrad – Hajduk 2 : 3
GOŠK – Rijeka 0 : 3
Split – Osijek 2 : 0
Vinogradar – Slaven Belupo 3 : 0
Zadar – Varaždin 5 : 1
Lokomotiva – Cibalia 3 : 2
Istra 1961 – Šibenik 2 : 0

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 11. veljače, a uzvrati 4. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close