Derbi

Dinamo porazio Hajduk na Poljudu, gledatelji se htjeli obračunati s Mamićem

Sport / Nogomet | 22. 03. 2014. u 15:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U velikom derbiju 27. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Dinama pobijedili Hajduk s 2:0, te devet kola prije kraja imaju 13 bodova više od Splićana i praktično su obranili titulu prvaka Hrvatske.

Pred 24.000 gledatelja na stadionu Poljud Dinamo je poveo iz jedanaesterca. akon velike gužve u Hajdukovom kaznenom prostoru i udarca Soudanija Milović je igrao rukom, a sudac Ljubičić je pokazao na bijelu točku.

Jedanaesterac je realizirao Duje Čop. Konačnih 2:0 postavio je Alen Halilović u sudačkoj nadoknadi pogodivši prazan gol, nakon što je i Hajdukov vratar Stipica krenuo u napad.

<iframe width="500" height="375" src="//www.youtube.com/embed/9--FDsQ5tjU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sredinom drugog poluvremena dogodio se manji incident u loži, jer nekoliko domaćih gledatelja pokušalo je napasti Zdravka Mamića koji je burno reagirao nakon grubog starta Milovića na Fernandesu.

U nelijepoj i nadasve nervoznoj utakmici s ogromnim brojem pogrešaka Dinamo je znao iskoristiti greške obrane Splićana, dok Hajduk u cijelom dvoboju nije uspio stvoriti niti jednu pravu šansu.

Odlučila je nepažnja braniča Splićana Milovića, koji je skrivio kazneni udarac, dok je drugi zgoditak došao u posljednjim trenucima susreta i bio je zapravo "hokejaški" nakon bijega Halilovića ka praznim vratima.

Kopirati
Drag cursor here to close