Hat-trick Coste

Diego Costa se isplaćuje Abramoviču: Postigao tri gola Swanseaju!

Sport / Nogomet | 13. 09. 2014. u 16:01 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju četvrtog kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Manchester City su na stadionu Emirates pred 59.000 gledatelja odigrali 2:2.

City je vodio 1:0, Arsenal okrenuo na 2:1, no gosti su u završnici susreta izjednačili, a potom u sudačkoj nadoknadi dva puta uzdrmali okvir gola.

Aktualni prvak je poveo u 28. minuti golom Sergia Aguera, no Arsenal je u drugom dijelu uspio preokrenuti rezultat golovima Jacka Wilsherea (63) i Alexisa Sancheza (74). Sedam minuta prije kraja susreta Martin Demichelis je izjednačio. U sudačkoj nadoknadi City je mogao i do tri boda, no Aleksandar Kolarov i Edin Džeko su pogodili vratnice.

Za Arsenal je od prve minute zaigrao Welbeck koji je u posljednjim trenucima prijelaznog roka stigao iz Manchester Uniteda.

Bio je to treći remi Arsenala u prva četiti kola uz jednu pobjedu, dok City ima dvije pobjede, remi i poraz.

U preostalim utakmicama subotnjeg programa, Chelsea je slavio protiv Swanseeja s 4:2, iako je gubio s 0:1. Hat-trick je postigao Diego Costa koji se sve više isplaćuje Romanu Abramoviču.

Southamtpon je pregazio Newcastle, Tottenham je odigrao 2:2 kod Sunderlanda, a Everton je slavio kod West Bromwciha. Bh. reprezentativac Muhamed Bešić ušao je dvije minute pred kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close