mma

Denis Stojnić otkazao meč u Seoulu zbog ozljede

Sport / Flash | 07. 10. 2015. u 12:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Denis Stojnić, bosanskohercegovački MMA borac, zbog ozljee koju je zadobio na treningu morao je otkazati nastup na natjecanju Road FC 26 u Seoulu gdje se trebao boriti protiv bivšeg kickboksača Južnokorejca Hyuna Man Myunga.

'Doživio sam ozljedu  leđa u lumbalnom dijelu. Nisam htio riskirati i od ove ozljede koja će se sanirati kroz 3-4 tjedna napravim nešto još ozbiljnije, pa da moram ne daj Bože na operaciju. Moj protivnik je realno nov u ovom sportu i imao je svega dva meča. Praktično ništa nisam znao o njemu, osim da je imao jednu pobjedu i jedan poraz i to u borbama sa svojim zemljacima. Tako da je možda i bolje za njega što sam se ozlijedio, jer bi ishod za njega bio nepovoljan. Sada radimo na saniranju ove ozljede i vidjet ćemo što slijedi dalje', rekao je Stojnić.

U ovoj godini Stojnić zna samo za pobjede. Podsjetimo, BiH borac je u lipnju na spektakularnoj sportskoj manifestaciji "Bosnian Fight Championship 2“ savladao bivšeg prvaka UFC-a Ricca Rodrigueza nokautom u drugoj rundi, a potom je u Cirihu na "European MMA Championshipsu" pobijedio legendu K-1 Mightyja Moa.

Stojnić je bio i apsolutni favorit u meču s Južnokorejcem, ali zbog ozljede se ne može boriti i ostvariti treću uzastopnu pobjedu u trećem meču.

Kopirati
Drag cursor here to close