basket 3 na 3

Dašak Eurobasketa stiže u Ljubuški i Mostar

Sport / Košarka | 04. 08. 2015. u 07:20 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija “basketaških” turnira "3 na 3", u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasketa 2015 povodom domaćinstva skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna u Zagrebu, nakon turneje po jadranskoj obali i Slavoniji ovoga se tjedna nakratko dolazi i u Hercegovinu.

Sedmi i osmi turnir održat će se u petak, 7. kolovoza u Ljubuškom (na trgu Domovinske zahvalnosti), te u subotu, 8. kolovoza u Mostaru (Kardinala Stepinca bb – ispred Mepas Malla).

Na turnirima može nastupiti po 16 “trojki”, a prigodni zabavni program trajat će od 18 do 23 sata. Svi sudionici dobit će majice EuroBasketa 2015, a vrijedne nagrade najboljima, kao i na prethodna četiri turnira, osiguravaju sponzori Franck, Laško i Lenovo.

S obzirom i koliko velikih košarkaša vuče hercegovačke korijene, pa ne treba sumnjati kakvi će se neizvjesni mečevi igrati u Ljubuškom i Mostaru i koliko će biti oštra borba za pobjednika i MVP-ja turnira.

Nakon dva ovotjedna turnira u Hercegovini, u kolovozu su planirani još haklerski 'festivali' u Drnišu (12. kolovoza) i Karlovcu (22. kolovoza), te velika završnica u Zagrebu 28. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close