Iskusni stručnjak

Darko Vojvodić novi trener GOŠK-a

Sport / Nogomet | 15. 10. 2014. u 15:52 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo dan nakon otkaza Damiru Borovcu Uprava kluba iz Gabele pronašla je novo trenersko rješenje. Naime, na klupi GOŠK-a od danas sjedi Darko Vojvodić, koji će i službeno biti trener na utakmici protiv Branitelja.

Vojvodić je već danas sa ''lavovima'' odradio prvi trening na Podavali, a iz Uprave ističu kako računaju na njegov maksimalan angažman u povratku na vrh ljestvice.

Inače, Vojvodić je u Premier ligi vodio tuzlansku slobodu i Drinu iz Zvornika, a vrijedi istaknuti kako ima i trenersku profi licencu.

Riječ je dakle o iskusnom stručnjaku, čije preuzimanje GOŠK-a neće pratiti potreba za prilagodbom.

Podsjetimo, Nakon deset odigranih kola GOŠK se nalazi na sedmom mjestu ljestvice Prve nogometne lige FBiH, što nije baš sukladno onome što su Gabeljani najavljivali prije početka sezone, a zbog čega je Damir Borovac i dobio otkaz.

GOŠK je do sada izgubio od Gradine u Srebreniku (3:1), potom u Jajcu, zatim u Kaknju (3:0), što je poremetilo ambicije kluba – povratak u Premier ligu BiH.

Borovac je na klupu GOŠK-a došao prije početka sezone, a upravo on uveo je Gabeljane u Premier ligu prije četiri godine, što je najveći uspjeh ovoga kluba u povijesti.

Kopirati
Drag cursor here to close