Prvi put u BiH

Danas na kioscima prvi broj nogometnog magazina DESETKA

Sport / Flash | 19. 07. 2016. u 10:57 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas, 19. srpnja na kioscima se prvi puta našla “DESETKA”, prvi specijalizirani mjesečni nogometni magazin u BiH.

Prvi broj “DESETKE” posvećen je početku nove sezone BH Telecom Premijer lige BiH koja se od ove sezone igra u novom formatu sa 12 klubova i predstavlja svojevrsni uvodnik u novu sezonu s pregledom svih klubova elitnog bosanskohercegovačkog nogometnog ranga.

Prvi specijalizirani mjesečni nogometni magazin “DESETKA”  stručnom će analizom pratiti bh. klubove u prvenstvu i europskim natjecanjima, pratiti reprezentaciju BiH, promovirati nogometne talente, trenere, i igrače bh. nogometa, pratiti događanja u navijačkim skupinama te se podsjećati zanimljivih događaja iz povijesti bh. klubova, reprezentacije i Premijer lige BiH.

Koncept prvog nogometnog magazina “DESETKA” zamišljen je da, u prvom redu, na inovativan i zanimljiv način promovira i popularizira nogometnu igru, bosanskohercegovačke klubove i igrače te da analitičkim pristupom i na zanimljiv način obavještava zaljubljenike u nogometnu igru o događanjima na i oko terena.

“DESETKA” će biti ultimativni nogometni magazin koji će biti lišen suhoparnih svakodnevnih informacija, a sadržavat će samo vrijedno analitičko štivo koje će čitatelji sa zanimanjem pratiti.

Jedan od ciljeva magazina je da postane neizostavan dio kolekcije ljubitelja nogometne igre u Bosni i Hercegovini, koji će “DESETKU” sa zadovoljstvom čuvati na posebnom mjestu u svom stanu kao vrijedno svjedočenje o aktualnim događanjima i sadržajima koji će u budućnosti imati posebnu kolekcionarsku vrijednost.

“DESETKA” se tiska na debljem novinskom papiru s posebnim koricama s inovativnim grafičkim rješenjima koja se prvi put pojavljuju u sportskom novinarstvu na bosanskohercegovačkom tržištu.

Za “DESETKU” u prvom broju piše i analizira bosanskohercegovačke nogometne klubove niz istaknutih imena iz sportskog novinarstva.

U premijernom broju za magazin “DESETKA” govore poznati treneri, igrači, članovi uprava bh. klubova, a posebno izdvajamo ekskluzivni intervju s reprezentativnim golmanom Asmirom Begovićem i rubriku “SLAVNE DESETKE” s Franjom Vladićem „Kuljom“.

Za više dodatnih informacija o magazinu DESETKA možete se obratiti na e-mail: [email protected] ili na Facebook stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close