BB Boxing Promotion

Damir Beljo u obranu svjetske titule s novim logom

Sport / Flash | 17. 03. 2014. u 19:08 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Profesionalni boksači iz Mostara i veliki prijatelji Damir Beljo i Boris Bošnjak osnovali su jesenas BB Boxing Promotion Team.

Prvi uspjeh taj tim imao je već u listopadu kada je Beljo pobijedio Rumunja Vasilea Dragomira i osvojio titulu interkontinentalnog prvaka svijeta u teškoj kategoriji po WBF verziji.

Beljo će krajem mjeseca u Sarajevu braniti taj naslov protiv Kolumbijca Epifanija Mendoze, a Beljin BB Boxing Promotion tim imat će premijeru novog loga. Novi logo predstavljen je u petak u prostorijama tvrtke SIK, jednog od sponzora BB Boxing Promotiona, a izradila ga je agencija Shift Brand Design.

Agencija Shift motiv za logo uzela je u hercegovačkom naslijeđu pa je kao motiv uzet magarac koji stoji na glagoljičkom slovu B.

“Zadovoljni smo logotipom našeg tima koji smo i osnovali kako bi izbjegli situaciju da moramo potpisati za neku od stranih agencija koja te često nekad privoli u svoje redove kako bi te zapravo ‘sklonila’ s puta njihovim borcima koje protežiraju. Ovako imamo naš vlastiti tim i svaki uspjeh ili neuspjeh bit će isključivo naš”, kazao nam je Beljo čiji tim, pored Bošnjaka, čine glavni trener Damir Miletić, kondicijski trener Damir Zubac te fizioterapija Šarac.

Beljo i Bošnjak naporno rade, treniraju i spariraju jedan drugom pripremajući se za spektakl u sarajevskoj Skenderiji kojeg će izravno prenositi TV Hayat. Bošnjak će odraditi jedan od uvodnih mečeva, a u uvodnim borbama nastupit će i iskusni bh. boksači Nuno Hadžić te Adnan Redžović.

Glavna borba večeri bit će u 21.55, a snage će odmjeriti Mostarac Beljo i Kolumbijac Mendoza.

“Mendoza je vjerojatno najveće boksačko ime koje je ikada stiglo na područja bivše Jugoslavije Sjećam se kako sam ustajao rano kako bi gledao njegove borbe. Radi se o velikom boksaču i užasno ga respektiram, ali nadam se da ću uspijeti pobijediti što će mi otvoriti mogućnost da se borim za neki od naslova iz četiri najveće kategorije”, istaknuo je Beljo dodavši kako će eventualnu pobjedu posvetiti Ultrasima.

Na pitanje kada će ovakav jedan spektakl prirediti u svom Mostaru, Beljo odgovara kako je jedini problem gradska infrastruktura.

“Razimšljali smo o tome, ali jedino dvorana u Širokom Brijegu zadovoljava uvjete, jer ako bi pravio borbu onda bih želio da to bude baš spektakularno. Ali, svakako da ću nastojati jedan meč održati u Mostaru i, naravno, u Rami gdje je moja djedovina”.

Kopirati
Drag cursor here to close