Ne ide

Crvenim 'vragovima' prijeti prva sezona bez Europe od 1982. godine?

Sport / Flash | 20. 04. 2014. u 20:45 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United vraća se praznih ruku iz Liverpoola. Na gostovanju kod Evertona upisao je poraz 2:0 (28' Leighton Baines, 43' Kevin Mirallas) čime je domaćin zadržao korak s Arsenalom u borbi za četvrto mjesto, a United je sve dalje od šestog mjesta.

David Moyes po prvi put se vratio na Goodison Park otkako je ljetos napustio Everton i preuzeo Manchester United. Povratak neće pamtiti po dobrom kao niti oba susreta protiv svoje bivše momčadi ove sezone.

Čak 44 godine Everton je čekao na dvije prvenstvene pobjede protiv Manchester Uniteda u istoj sezoni i napokon ih je dočekao. Ovaj doseg je potvrđen domaćim slavljem 2-0.

Koliko Manchester United ima lošu sezonu pokazuje i činjenica da će po prvi put od 1991. godine završiti sezonu s manje od 70 osvojenih bodova, a u 12 susreta protiv prvih šest momčadi s ljestvice uhvatio je ukupno samo šest bodova. Tottenham mu i dalje bježi šest bodova, šesto mjesto je sve dalje, a posljednji put United je završio izvan prvih šest 1990. godine kada je prvak bio - Liverpool.

Kopirati
Drag cursor here to close