Zrinjski pred Radnik

Crnov i Stojkić konkurirat će za Radnik, Danijel Stojanović otpao

Sport / Nogomet | 13. 08. 2014. u 09:58 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog jučer su u prijateljskoj utakmici pod Bijelim brijegom odigrali utakmicu protiv drugoligaša Brotnja.

Visoka pobjeda od 9:0 za Branka Karačića nije toliko važna koliko mogućnost da na djelu vidi igrače koji se dosad nisu previše naigrali te dvojicu ozlijeđenih igrača – Ivana Crnova i Peru Stojkića.

“Imam običaj da igračima koji trenutno nisu u prvom planu dam priliku da budu u ritmu utakmica, da vidimo može li se na njih računati u prvenstvenim utakmicama. No, prvi cilj je da vidim koliko u ovom trenutku mogu Ivan Crnov i Pero Stojkić. Crnov je zbog ozljede bio dva i pol mjeseca bez utakmica, a Stojkić nije putovao s nama u Zvornik ”, kaže za Bljesak.info Karačić dodavši kako će za subotu i utakmicu s Radnikom pod Bijelim brijegom vjerojatno obojica konkurirati za prvi sastav.

“Moram razgovarati s obojicom, moram ih pitati kako se oni osjećaju, kako su podnijeli napore… Svakako da će konkurirati da se nađu u momčadi, ali koliko će moći igrati, hoće li krenuti od početka ili ući u drugom poluvremenu, to u ovom trenutku ne mogu reći”, dodaje Karačić.

Danas bi se treninzima prve momčadi trebao priključiti Anto Radeljić koji je također bio ozlijeđen, no za utakmicu s Radnikom izgubljen je Danijel Stojanović. Ovaj krilni napadač dobio je – vodene kozice!

“Stojanović je s nama putovao u Zvornik i premda je rijetkost da tu bolest dobiju odrasli, oni koji ju nisu preboljeli u opasnosti su da je također dobiju. Stojanović je izgubljen za Radnik, no nadam se da nas to neće spriječiti da nastavimo dobar niz, četiri boda iz dvije gostujuće utakmice, te da dođemo do pobjede. Znam da su svi već upisali tu pobjedu, ali nogomet je zanimljiva i nepredvidiva igra…”, zaključio je Branko Karačić u razgovoru za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close