Na Twitteru

Crnogorski klub ismijao austrijski Sturm

Sport / Nogomet | 14. 07. 2017. u 16:54 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crvena zvezda je u petak saznala da će se u slučaju plasmana u treće kolo kvalifikacija za Europsku ligu sastati s praškom Spartom.

Češki klub je samo jedan od "teškaša" koji će se kroz dva tjedna uključiti u ovo natjecanje, s obzirom da su tu i Milan, Olympique de Marseillea, PSV Eindhoven, Athletic Bilbao, Everton, kao i Fenerbahce.

Višestruki prvak Turske i sudionik Lige prvaka izvukao je pobjednika dvoboja između crnogorske Mladosti i austrijskog Sturma, a tim povodom je na Twitteru došlo do "prozivke" kakva se ne događa svaki dan, piše Mondo.

Sturm je objavio da mu je Fenerbahce mogući protivnik u narednoj rundi, a Podgoričani koji su u četvrtak u Grazu pobjedili rezultatom 1:0, na to poručili da će nekadašnji klub Ivice Osima "možda igrati prijateljsku utakmicu protiv Fenera", i to 32. dana u nepostojećem mjesecu Limburgu 2093!?.

FK Mladost Podgorica je kasnije uklonila svoj komentar.

Ostaje da se vidi hoće li se crnogorskom predstavniku, koji tek četvrti put u povijesti igra kvalifikacije za europsko utakmice, obiti o glavu ovo provociranje nekada respektabilnog aktera grupne faze Lige prvaka i Europske lige.

Mladost je 2016. bila prvak Crne Gore, a godinu dana ranije osvajač nacionalnog Kupa, piše Mondo.

Kopirati
Drag cursor here to close