Vatreni navijači

Čović i Knezović u dresu Zrinjskog: Svi Pod Bijeli Brijeg, Zrinjski te treba!

Sport / Nogomet | 27. 05. 2017. u 21:20 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostalo je manje od 24 sata do velikog derbija u gradu na Neretvi, u kojemu će Zrinjski tražiti pobjedu protiv Slobode za osvajanje prvenstva.

Veliki broj osoba iz sportskog, kulturnog, društvenog i javnog života dao je podršku Zrinjskom, a iz cijele BiH, Hrvatske i Europe stižu poruke podrške, kao i pozivi na utakmicu Pod Bijeli Brijeg.

Poruku je večeras poslao i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Naime, Čović, koji je inače vatreni navijač mostarskog Zrinjskog, fotografirao se u dresu Plemića dok je u ruci držao ispisanu poruku ''Nedjelja, 17h, svi pod Bijeli Brijeg, Zrinjski te treba''.

Na ovaj način prvi čovjek države dao je podršku mostarskom klubu i pozvao navijače da dođu na stadion podržati Plemiće.

I poznati mostarski glumac Slaven Knezović pridružio se velikom broju poznatih osoba kako bi dao podršku mostarskim Plemićima u nastojanju osvajanja ovosezonske titule.

Podsjetimo, podršku su na isti način Plemićima dali mostarski paroh Radivoje Krulj, MOST-ov kandidat za Dubrovačko-neretvanskog župana Nikola Grmoja, fra Antonio Šakota...

Zrinjski je tako na trenutak ujedinio veliki broj ljudi iz cijelog svijeta, odnosno navijače ovoga kluba koji će biti dvanaesti igrač u utakmici protiv Slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close