Pecara

Ćorić: Odradili smo dobar posao

Sport / Nogomet | 07. 12. 2016. u 13:26 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Klub renomea Širokog uvijek puca na sami vrh i sigurno je da smo u konačnici željeli više, rekao je trener Širokog Brijega Denis Ćorić, osvrćući se na jesen koju je tim s Pecare završio na sedmoj poziciji. 

O kompletnoj polusezoni nije mogao govoriti, ali jeste o periodu koji je on provo na klupi - posljednjih sedam kola.

“Generalno smo odradili dobar posao, jer dalje smo prošli u Kupu protiv Slobode, a svi znamo da smo imali negativan rezultat iz prve utakmice. Kad već spominjem Slobodu, ostaje žal zbog tog minimalnog prvenstvenog poraza na Tušnju, gdje smo bili bolji u drugom poluvremenu, ali opet…, to nam se donekle vratilo kući protiv Željezničara kojeg smo dobili, iako smo u prvih pola sata bili nadigrani”, dodao je u izjavi za Dnevni list. 

Prioritet će ove zime biti pojačavanje kadra. To je jasno. 

“Dovoljno je bilo vidjeti tu posljednju utakmicu protiv Mladosti. Ćorić, Pandža i Sesar, igrači koji su se digli u zadnje vrije, imali su kartone, a na teren su usprkos stomačnim tegobama morali Ivanković i Kožul.”

“Kadar nam se sužen i sada je na nama da to analiziramo i odlučimo što i kako na proljeće. Svi igrači su pod ugovorom, sve ih očekujemo na prozivci, ali najprije trebamo sjesti i razmotriti situaciju. Tek nakon toga bit ćemo pametniji”, zaključio je Ćorić. 

Za sada se zna da će pripreme početi najkasnije do 15. siječnja, a više o promjenama u svlačionici bit će poznato možda već do kraja tjedna. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close