Sportaš

Ćiro bi rado vodio Srpsku, koja igra protiv Srbije

Sport / Nogomet | 17. 04. 2014. u 05:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako me moj prijatelj Milorad Dodik pozove, spreman sam voditi reprezentaciju Republike Srpske'', kazao je za portal Klix.sport bivši izbornik BiH nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević.

Blažević (79) je trenutno trener Slobode iz Tuzle, a na izravno pitanje da li bi htio voditi reprezentaciju Republike Srpske, koja će u rujnu u Banja Luci igrati prijateljsku utakmicu protiv Srbije, odgovorio je potvrdno.

''Ja sam sportaš i ne vidim ništa sporno u tome da vodim reprezentaciju Republike Srpske'', kazao je Blažević, koji je u karijeri vodio četiri reprezentacije – Švicarsku, Hrvatsku, Iran i BiH.

Utakmica između Republike Srpske i Srbije bit će odigrana uz suglasnost NS Bosne i Hercegovine, a već je najavljeno da će selekciju RS voditi Željko Buvač, pomoćnik Juergena Kloppa u Borussiji iz Dortmunda.

Informaciju da će "orlovi" gostovati u Banja Luci potvrdio je predsjednik Nogometnog saveza Republike Srpske Mile Kovačević.

"Poslije konsultacija s FSS dogovoreno je da se utakmica između dvije reprezentacije odigra 4. rujna 2014.", rekao je Kovačević. 

Kopirati
Drag cursor here to close