Klupa

Ćiro bi Prosinečkog za izbornika BiH

Sport / Nogomet | 18. 11. 2014. u 13:58 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Samo Robi (Prosinečki, op.a.) može biti izbornik BiH'', rekao je Ćiro Blažević dodavši da je Prosinečki njegov favorit i da je ''dobar, radan i častan''.

''Znam ga u dušu i najveći je trenerski potencijal od svih vatrenih. Pokazao je da ima kliker, da ima šlifa za trenerski posao. Pa pogledajte samo kako je Zvezda igrala pod njegovom palicom. Mislim na igru, kombinatoriku, akcije. Baš su igrali. Sve je to stvorio Prosinečki'', rekao je Blažević Dnevnom avazu.

Dodao je kako se ne bi osobno zauzimao za nekoga da nisam toliko siguran u njegove kvalitete.

''A moj Robi je taj. Ipak, sam i ja ponešto ostavio i bio zaslužan za reprezentaciju BiH. Nisam se čuo sa Prosinečkim, ali vidim da se sve više aktualizira pitanje novog selektora BiH, pa ću mu dati podršku. Naravno da ću mu dati i po koji savjet'', rekao je Blažević.

Iako je nedavno iz hrvatskih medija odjeknula vijest da je Prosinečki blizu preuzimanja selekcije Azerbajdžana, to se nije dogodilo, piše Dnevni avaz.

''Ovaj trener je i dalje bez angažmana, a i sam je nekoliko puta dosada izjavio, da je spreman za razgovore sa ljudima iz NS BIH, ako su oni nagodni za tu opciju'', navode sarajevske novine.

Kopirati
Drag cursor here to close