Ozljeda

Čilić otkazao Australian Open

Sport / Flash | 10. 01. 2015. u 12:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji sportaš Hrvatske za 2014. godinu Marin Čilić (25) u subotu je zbog ozljede desnog ramena otkazao nastup na prvom teniskom "grand slam" turniru sezone Australian Openu, koji počinje 19. siječnja u Melbourneu.

"Veoma sam razočaran što moram objaviti da sam otkazao sudjelovanje na Australian Openu. Ozljeda desnog ramena, koja me muči već neko vrijeme i zbog koje sam već odustao od nastupa na ATP turniru u Brisbaneu, iz dana u dan je u boljem stanju, no još se uvijek ne osjećam sasvim spremnim za nastup na najvišoj razini. Žao mi je što neću moći igrati u Melbourneu, pogotovo nakon osvajanja naslova na posljednjem 'grand slam' turniru u New Yorku, no liječnici su mi savjetovali da budem oprezan koliko kod je moguće, kako bih izbjegao ozbiljnije probleme", objavio je Čilić na svojoj službenoj internetskoj stranici (www.marin-cilic.net).

Čilić je pobjedom na posljednjem prošlogodišnjem "grand slamu" US Openu u New Yorku ostvario rezultat karijere kojim je stigao do najboljeg plasman na ATP ljestvici u karijeri, osmog mjesta, podsjeća Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close