Pripreme u Mostaru

Čelnici Rukometnog saveza BiH kod Bešlića i Šišića

Sport / Flash | 20. 11. 2014. u 19:10 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Mostara, na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem, primio je izaslanstvo Rukometnog saveza BiH na čelu sa predsjednikom Nevenkom Hercegom, generalnim tajnikom Smajom Karačićem i direktorom Muške reprezentacije Mirzom Uzurovićem .

Tema sastanka je bio definitivni dogovor oko dolaska muške rukometne reprezentacije BiH na pripreme u Mostar pred odlazak na SP u Katar. Postignut je dogovor da Sportski savez grada Mostara uz potporu gradonačelnika Ljube Bešlića bude domaćin priprema rukometne reprezentacije BiH u periodu od 2 do 10. siječnja 2015. godine.

Nakon sastanka u Sportskom savezu Grada Mostara predstavnike Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine u Uredu gradonačelnik u Gradskoj vijećnici primio je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Gradonačelnik Bešlić je uz riječi dobrodošlice izrazio zadovoljstvo činjenicom da će se seniorska rukometna reprezentacija, pred nastup na svjetskoj rukometnoj smotri pripremati i u Mostaru.

Svi sudionici sastanka izrazili uvjerenje kako će Mostar biti izvrstan domaćin najboljim bosanskohercegovačkim rukometašima u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine, a što će biti važno ne samo za njihov konačan rezultat i plasman na natjecanju nego i za promociju rukometa kao sporta.

Kopirati
Drag cursor here to close