Granična policija

Čapljina pobjednik malonogometnog turnira Granične policije BiH

Sport / Flash | 25. 05. 2017. u 13:35 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja 17. obljetnice i Dana Granične policije BiH na terenu Sportskog centra ''Radnik'' u Hadžićima 24. svibnja  je održan tradicionalni turnir u malom nogometu GPBiH.

U natjecanju je sudjelovalo osam ekipa. Nakon cjelodnevnog sportskog i fer natjecanja, najbolja je bila ekipa Terenskog ureda Jug Čapljina. Drugo mjesto osvojila je ekipa TU Istok Višegrad, a treće Centralnog istražnog ureda.

Za najboljeg strijelca turnira je proglašen Stefan Tomović iz TU Istok Višegrad, dok je titulu najboljeg vratara ponio Dobrislav Koprivica iz TU Jug Čapljina.

Istoga dana u Suhodolu je održano natjecanje u streljaštvu. Prvo mjesto u pojedinačnom natjecanju je osvojio Alija Bajrica iz CIU-a. Na drugom mjestu je policijski službenik Đorđe Ćećez iz Postrojbe granične policije Trebinje, a na trećem Danijel Tursunović iz Postrojbe granične policije Bijeljina.

U ekipnom natjecanju prvo mjesto je osvojio TU Istok, drugo TU Zapad, a treće TU Sjeveroistok.

Nakon spomenutih natjecanja, pehare i diplome pojedinačnim i ekipnim pobjednicima su uručili savjetnik ravnatelja GPBiH Velimir Pržulj, načelnik CIU-a Semir Pašanbegović, načelnik TU Istok Nermin Mrkaljević, načelnik TU Jug Robert Perić, v. d. načelnika Ureda za obuku i usavršavanje Ešef Mulahasanović i policijski službenik Dinko Tvrtković iz ovog Ureda.

Kopirati
Drag cursor here to close