Mali nogomet

Butik Cosmos pobjednik I. Malonogometnog turnira Polog 2014.

Sport / Ostali sportovi | 28. 08. 2014. u 05:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometna ekipa Butik Cosmos pobjednik je I. Malonogometnog turnira POLOG 2014. Finalni susret se igrao u srijedu na terenu osnovne škole u Pologu, dok su dan prije, 26. kolovoza odigrani polufinalni susreti.

Prije finala odigrana je utakmica za treće mjesto. HSP Posušje pobijedilo je ekipu Vuproma 5:2 (Za HSP Posušje strijelci su bili: Hrvoje Čujić, Ivan Kovač, Petar Jukić, Zvonimir Begić te Frano Duspara, dok su za Vuprom zabili Darko Stojić i Marin Galić).

Finalni susret između Butika Cosmos i Restorana Luke bio je prava poslastica za sve ljubitelje malog nogometa. Na kraju je pobjedu  odnijela ekipa Butika Cosmos rezultatom 2:0, a strijelci su bili Emrah Sarić i Ivan Pinjuh. Treba napomenuti da su za ekipu Butik Cosmos nastupali hrvatski reprezentativac Josip Suton te Ivan Sesar poznato ime u svijetu velikog nogometa.

Dodijeljene su nagrade za najbolje pojedince turnira. Najboljim vratarem proglašen je Bernard Glavina iz redova pobjednika. Najbolji igrač turnira, Ivan Sesar Duda također iz redova pobjednika. Najbolji strijelac turnira sa 8 pogodaka bio je Antonio Prusina iz redova Vuproma.

Dva puta, na poluvremenu i na kraju finalne utakmice podijeljena je bogata tombola.

Nakon finalne utakmice za dobru atmosferu bio je zadužen Mediteran bend.

Dan prije, u prvom susretu Restoran Luka je neočekivano lako pobijedila ekipu Vuprom rezultatom 4:1. (Za Restoran Luku su tresli mrežu: Ante Bubalo, Jure Lovrić, Žarko Kraljević, Ante Kraljević), dok je za Vuprom zabio Marin Galić.

U drugom polufinalnom susretu sastali su se Butik Cosmos i HSP Posušje. U tijesnoj i neizvjesnoj utakmici nakon regularnog vremena rezultat je bio 3:3. (Za Butik Cosmos zabili su: Mario Pavo Mikulić te Ivan Sesar Duda dva puta, a za HSP Posušje trostruki strijelac je bio Zvonimir Begić). Boljim izvođenjem penala u finale se plasirala momčad Butik Cosmos a junak susreta bio je vratar Bernard Glavina sa dva obranjena penala.


Kopirati
Drag cursor here to close