Finale Kupa na Pecari

Bubalo: Zanimanje je veliko, u prodaji 5.200 ulaznica

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 08:31 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan dan dijeli nas od uzvratnog susreta finala Kupa BiH u kojem se na Pecari sastaju Široki Brijeg i Sarajevo gdje ''Plavo-bijeli'' brane prednost od 1:0 iz prvog susreta.

Ulaznice će biti u pretprodaji tijekom utorka u svim gradovima u ŽZH, a zanimanje za utakmicu je veliko te se očekuje puna Pecara.

''Zanimanje je veliko, iznenađeni smo koliko ljudi traži ulaznice. Odlučili smo u prodaju pustiti 5.200 ulaznica, što znači da ćemo otvoriti za gledatelje sve tri tribine stadiona Pecara, sjevernu, južnu i istočnu. Ostavit ćemo prostor za navijače Sarajeva na istočnoj tribini u skladu s propisima'', izjavio je za Sportske novosti v.d. direktora Nogometnog kluba Široki Brijeg Zoran Bubalo.

Osvajanjem Kupa Široki Brijeg bi spasio sezonu te osigurao nastup u kvalifikacijama za Europsku ligu.

''Osvajanje kupa bio bi veliki poticaj za klub. Sve je do igrača. Imaju lijepu prednost. No, neće biti lako. Sarajevo je odlična momčad koja posebno dobro igra u gostima. U subotu su to potvrdili protiv Zrinjskog. Vjerujem da će naši momci pružiti sve od sebe i mudrom igrom donijeti svima radost'', zaključio je Bubalo.

Susret na Pecari igra se u srijedu s početkom u 20.00 sati uz izravan prijenos na ArenaSport.

Kopirati
Drag cursor here to close