liga prvaka

Briljantni Ronaldo odveo Real u polufinale, PSG opet stao u četvrtfinalu

Sport / Nogomet | 12. 04. 2016. u 20:40 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi polufinalisti Lige prvaka za ovu sezonu su madridski Real i Manchester City. Madridski velikan je s 3:0 porazio Wolfsburg i tako nadoknadio zaostatak od 0:2 iz prve utakmice, a sva tri gola postigao je briljantni Cristiano Ronaldo.

Portugalac je ove sezone zabio čak 16 golova u 10 utakmica Lige prvaka. Luka Modrić odlično je odigrao cijeli susret za 'Kraljevski klub', a u 76. minuti je izborio slobodni udarac iz kojeg je Ronaldo zabio treći gol na utakmici.

Manchester City je s 1:0 porazio PSG koji četvrti put zaredom ostaje u četvrtfinalu. U prvoj utakmici bilo je 2:2, a sve dvojbe oko prolaza riješio je Kevin de Bruyne.

City se po prvi puta u povijesti plasirao u polufinale Lige prvaka, a to je učinio preko najskuplje momčadi na svijetu, koja u dvije utakmice nije našla načina kako slomiti sastav iz Engleske.

Otkako su 'Građani' prije četiri sezone zakoračili u elitno društvo nisu stigli dalje od osmine finala. U premijernoj sezoni u LP (2011/12) ispali su u grupi, kao i iduće godine, a posljednje dvije sezone su ispadali u osmini finala od Barcelone.

Kopirati
Drag cursor here to close