Kad ide, ide

Braća Kovač produljila s Eintrachtom

Sport / Nogomet | 08. 12. 2016. u 15:08 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niko Kovač, trener Einrachta iz Frankfurta i asistent, brat mu Robert, produžili su suradnju sa bundesligašem do 2019. godine, javlja Anadolu Agency (AA).

Kovači su na klupu Eintrachta sjeli u veoma teškom trenutku za klub, prošle sezone kada se borio za ostanak u Bundesligi. U tome su uspjeli kroz play-off za ostanak, a ove sezone Eintracht igra kao preporođen i nakon 13 odigranih kola zauzima peto mjesto sa 25 bodova, osam manje od lidera Leipziga.

"Uvijek smo naglašavali da se osjećamo ugodno u gradu Frankfurtu, ali i u klubu. Potencijal Eintrachta je veliki, a mi ćemo raditi sa potpunom posvećenošću sa mislima o tome kako da osiguramo napredak kluba u kontinuitetu. Za kratko vrijeme doživjeli smo mnoga iskustva u Eintrachtu. Posebno kroz dvije utakmice u play-offu za opstanak. To vas čini još motiviranijim", rekao je Niko Kovač nakon potpisa novog ugovora.

Fredi Bobic, sportski direktor Eintrachta, samo je kratko kazao da je "ovo divan dan za Eintracht".

U 14. kolu već u petak Eintracht čeka veliki ispit, jer će ugostiti Hoffenheim, direktnog konkurenta u borbi za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Oba tima imaju po 25 bodova, s tim da je Hoffenheim na četvrtom mjestu zbog bolje gol razlike.

Kopirati
Drag cursor here to close