Najviši košarkaš u ligi

Bosna Dujkovića otpustila zbog tri prsta, Klub: Otkaz zbog nediscipline

Sport / Košarka | 23. 12. 2014. u 17:02 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Bosna Royal otpustila je svog košarkaša Marka Dujkovića, s 226 cm najvišeg igrača u domaćem prvenstvu. No mediji, posebice srbijanski, raspisali su se da je Dujković dobio otkaz jer je na zajedničkoj fotografiji nakon pobjede nad Mladosti pokazao tri prsta.

Sarajevski klub demantirao je te navode, dodavši kako je Dujković suspendiran zbog višestrukog kršenja klupske discipline.

'Suradnja sa Markom Dujkovićem je prekinuta zbog grubih prekršaja klupske discipline koje ne želimo iznositi u javnost jer bi moglo nanijeti štetu ovom mladom i perspektivnom igraču. Jednostavno smo odlučili da je klub ispred pojedinca, te sa ovom objavom želimo da stavimo točku na priču oko Marka Dujkovića. Apsolutno nije važno da li je Marko otišao samostalno ili smo mi s njim prekinuli suradnju. Činjenica je da mi nastavljamo dalje bez igrača koji je bio dio ove ekipe u prvom dijelu natjecanju. Ovim putem želimo mu puno sreće u daljem toku njegove karijere, uz iskrenu želju da pronađe klub u kojem će moći ostvariti svoje košarkaške ambicije', piše u Bosninom priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close