Dva turnira

Borsa uspješna u Samoboru i Novoj Biloj

Sport / Flash | 02. 03. 2015. u 11:48 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" iz Mostara ovog je vikenda zabilježio nastup u Samoboru, pokraj Zagreba i na kvalifikacijama za DP za seniore u Novoj Biloj.

Međunarodni judo kup Samobora ove je godine okupio 591 džudaša iz 51 kluba i 11 zemalja. Naime, ovaj je turnir najjači u Hrvatskoj po broju natjecatelja i zemalja, a džudaši mostarske Borse već dugi niz godina nastupaju na njemu. Ove su godine otputovali s osam natjecatelja, a osvojili ukupno sedam odličja.

Najsjajnijim odličjem okitio se Domagoj Pušić u konkurenciji džudaša do 14 godina do 38 kilograma. Pušić je također zabilježio nastup i u konkurenciji boraca do 16 godine te se okitio još jednom medaljom, ovaj put broncom.

Srebro je osvojio Domagoj Pušić, a brončana odličja su osvojili Petra Zovko, Darijan Faletar i Ivan Jozeljić (Ivan je osvojio broncu i u konkurenciji starijih).

Ovog je vikenda judo klub "Borsa" nastupio na kvalifikacijama za državno prvenstvo u uzrastima seniora. Okitili su se sa šest odličja.

Zlato su osvojili Petar Zadro, Valentina Mihić, Ivana Šunjić, Mia Maksumić i Josipa Bošković, a broncu Amar Maksumić i Jozo Zovko.

Idućeg vikenda judo klub "Borsa" iz Mostara nastupit će na državnom judo prvenstvu za seniore koji će se održati u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close