Put u Sarajevo

Bolest umanjila uspjehe plivača Veleža

Sport / Flash | 23. 03. 2015. u 09:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimsko državno prvenstvo Bosne i Hercegovine 2015. za mlađe kadete i kadete se održalo ovog vikenda (21. i 22. ožujka 2015. godine) u Sarajevu, na kojem je sudjelovalo preko 230 natjecatelja iz 17 klubova.

Plivački klub 'Velež' je predstavljalo 11 plivača. Odlične pripreme, zalaganja trenera i naravno upornost plivača ovog kluba zasjenila je zdravstvena situacija jer je broj plivača, sudionika prvenstva za 'Velež', trebao biti duplo veći. To se najviše odrazilo u broju osvojenih medalja i ukupnom plasmanu kluba.

Ipak, 11 plivača postiglo je odlično rezultate. Svi plivači su oborili svoje osobne rekorde, a svih 5 osvojenih medalja osvojio je sjajni Kerim Sadiković. Kerim Sadiković (2003.) je trostruki prvak BiH i viceprvak. Kerim je titulu državnog prvaka ponio u disciplinama 50 m prsno, 50 m leđno i 100 m prsno. U disciplini 200 m prsno je bio drugi (viceprvak), a na 50 m slobodno je bio treći.

Ostali plivači koji su branili boje kluba su: Sarrah Nuspahić, Dino Dužević, Adi Hebib, Ahmet Stupac, Nedim Habibija, Mirza Nuspahić, Esmer Osmić, Benjamin Muratović, Danis Alikalfić i Miralem Marić. Treneri Marina Balić i Adnan Manjura su prezadovoljni rezultatima, navodi se iz ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close