Četverogodišnji ugovor

Bilić pravi mjesto za Harta: Randolph u Middlesbroughu za 5,5 milijuna eura

Sport / Nogomet | 22. 07. 2017. u 17:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven Bilić, menadžer West Ham Uniteda, očigledno pravi mjesto sa Joea Harta, reprezentativnog vratara Engleske koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja.

Stoga je irski čuvar mreže Darren Randolph napustio klub i prešao u Middlesbrough, koji će ove sezone igrati u Championshipu, javlja Anadolija.

Prošlosezonski premierligaš za Randolpha je "čekićarima" platio obeštećenje od pet milijuna funti (oko 5,5 milijuna eura).

"Oduševljen sam što sam potpisao ugovor i što je sve završeno. Želio sam da dođem ovamo i vratim klub tamo gdje pripada, jer želim da budem dio nečega posebnog", kazao je Randolph nakon što je stavio potpis na četverogodišnji ugovor.

West Ham se s druge strane nastavio pojačavati za sljedeću sezonu. Nakon Harta i Pabla Zabalete koji su stigli iz Manchester Cityja, danas je službeno određno i da je Marko Arnautović postao novi član londonskog kluba. Arnautović je stigao iz Stoke Cityja kojem je plaćeno 24 milijuna funti (oko 27 milijuna eura).

U četvrtak je West Ham objavio i da je s Bayer Leverkusenom dogovorio visinu obeštećenja za meksičkog reprezentativca Javiera Hernandeza. Ostalo je još da Chicharito prođe ljekarski pregled i potpiše ugovor te se tako nakon dvije godine vrati u Englesku gdje je nosio dres Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close