Sada je i službeno

Bilić potvrdio: Marko Arnautović novi igrač West Hama

Sport / Nogomet | 22. 07. 2017. u 20:12 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrijski nogometaš 28-godišnji Marko Arnautović od danas je službeno novi član West Ham Uniteda.

Slaven Bilić, menadžer West Ham Uniteda, potvrdio je da je Arnautović potpisao petogodišnji ugovor. Arnautović je u dosadašnjoj seniorskoj karijeri nastupao za Twente, Inter, Werder Bremen i Stoke City.

Bilić nastavlja s dovođenjem pojačanja ovog ljeta. Nakon što su stigli vratari engleske reprezentacije Joe Hart i argentinski defanzivac Pablo Zabaleta iz Manchester Cityja, "čekićari" su dobili novo veliko pojačanje, jer su postigli dogovor o dovođenju Arnautovića iz Stoke Cityja za obeštećenje od 24 milijuna funti (oko 27 milijuna eura).

Odlični 28-godišnji reprezentativac Austrije proteklog tjedna je rukovodstvu Stokea podnio zahtjev za odlazak iz kluba. West Ham je s druge strane bio veoma uporan, jer je uputio dvije ponude, prije treće koja je na kraju prihvaćena. Bilićev klub je prvo ponudio 15 milijuna funti (oko 17 milijuna eura), zatim 20 (22,6 milijuna eura) i na kraju 24.

Medijski izvještaji govore da je Arnautović u utorak napustio trening kamp Stokea u Švicarskoj.

Osim Austrijanca, hrvatski trener pokušava još pojačati svoju ofanzivnu liniju, pa je tako Javier Hernandez sljedeća meta “čekićara“. Meksikanac, koji je nekada nosio dres Manchester Uniteda, mogao bi se vratiti u Englesku iz Bayer Leverkusena, gdje je imao dvije odlične sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close