Engleska Premier liga

Bilić podržao navijače i radničku klasu: Nogomet nije sport za bogataše

Sport / Nogomet | 11. 02. 2016. u 17:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slaven Bilić, trener West Hama, izjavio je kako je najbolji igrač njegove ekipe, francuski ofanzivni veznjak Dimitri Payet (28) blizu potpisivanja novog ugovora s klubom, javlja Agencija Anadolija.

"Mislim da smo jako blizu da s Dimitrijem potpišemo novi ugovor", rekao je Bilić koji se osvrnuo i na aktualni problem visokih cijena ulaznica za utakmice Premier lige.

"Nogomet nije polo ili golf, on nije sport više klase. Mora postojati ravnoteža. U Premier ligi se dobiva veliki novac od televizijskih prava i sponzorstava, pa bi cijene ulaznica trebale biti prihvatljive za navijače", kazao je Bilić.

Na kraju je istaknuo kako je vrlo važno da navijači budu zadovoljni ne samo s dobrim igrama kluba za koji navijaju nego i sa cijenama ulaznica.

Inače, prošlog tjedna su navijači Liverpoola ranije napustili tribine Anfielda iz prosvjeda zbog najavljenog poskupljenja ulaznica na 77 funti za sljedeću sezonu. Nakon toga su vlasnici Liverpoola odustali od najavljenog poskupljenja za sljedeću sezonu i najavili kako će cijena najskupljih ulaznica biti 59 funti.

Ekipa West Hama se nakon 25 kola sa 39 bodova nalazi na šestom mjestu ljestvice Premier lige. Lider je Liecester sa 53 boda, a prate ga Tottenham sa 48, koliko ima i trećeplasirani Arsenal.

Kopirati
Drag cursor here to close