Ipak optimističan

Bilić nije zabrinut za svoju budućnost u West Hamu

Sport / Nogomet | 01. 10. 2016. u 20:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Londonski West Ham već petu utakmicu u nizu ne zna za pobjedu u Premier ligi. Ipak, Slaven Bilić, menadžer “čekićara“ nakon današnjeg remija 1:1 na Olimpijskom stadionu protiv Middlesbrougha izjavio je da nije zabrinut za svoju budućnost u klubu, javlja Agencija Anadolija..

Istina, neriješenim ishodom West Ham je zaustavio seriju od četiri uzastopna poraza. Bilić je svjestan da je klub u teškoj situaciji, ali je optimist.

“Znam u kakvoj sam situaciji, nisam novi u nogometu i znam kako stvari funkcioniraju. Ne razmišljam o mojoj budućnosti. Stvarno ne volim gledati gdje smo na ljestvici, jer tako sebi stvaram pritisak. Moj tim je veoma živ i jedinstven. Ne mogu reći da sam zadovoljan, ali sam siguran u vezi s budućnošću. Osvojili smo bod nakon četiri poraza u nizu i uz sve to smo pokazali duh i karatker. Ako me pitate jesam li optimist, reći ću vam 'da', jer smo se vratili i 90 minuta izgledali kao tim“, rekao je Bilić za britanske medije.

Middlesbrough je u današnjem susretu sedmog kola Premier lige poveo sa 1:0 golom Christiana Stuanija u 51. minuti. Bod domaćinu donio je Dimitri Payet šest minuta kasnije. West Ham zauzima 18. mjesto na ljestvici sa svega četiri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close