Europska liga

Bilić ispao iz Europe od rumunjske Astre

Sport / Nogomet | 26. 08. 2016. u 07:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

West Ham i druge godine zaredom prerano je završio natjecanje u Europskoj ligi. Hammersi su ponovno zaustavljeni od rumunjske Astre uoči grupne faze Europa lige, a menadžer Slaven Bilić nije mogao skriti svoje frustracije.

Gosti su pobijedili u četvrtak u Londonu 1:0 i nanijeli Biliću i društvu prvi službeni poraz na novom stadionu, te se plasirali u skupinu Europske lige s ukupnih 2:1.

"Neću izgubiti vjeru u svoje igrače nakon samo jedne loše utakmice. Nedostaju nam vrlo važni igrači," opravdao se Bilić nakon poraza od četvrte momčadi rumunjskog prvenstva.

Bivši igrač West Broma i Barnsleyja, Filipe Teixeira, preciznim udarcem u prvom dijelu donio je pobjedu Rumunjima, a West Ham nije uspio ni jedan od svojih 17 pokušaja ka golu pretvoriti u pogodak.

"Ogromno razočaranje," rekao je Bilić.

"Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, nismo imali potrebnu želju, bili smo druga najbolja momčad na travnjaku. Frustriran sam i ljutit, ali više od svega sam razočaran."

Također, hrvatski nogometni stručnjak potvrdio je kako u West Ham želi dovesti napadača Manchester Cityja Wilfrieda Bonyja.

Bilić se našao u problemima nakon ozljeda Andyja Carrolla i Andrea Ayewa zbog čega je prisiljen potražiti pojačanje u napadu.

Carroll i Ayew će duže vrijeme izbivati s terena zbog čega ćemo pokušati dovesti novog napadača. Jedna od opcija je i Bony koji igra na poziciji na kojoj tražimo igrača, kazao je Bilić.

Bony je od 2015. član Manchester Cityja, a osim West Hama veliki interes za njegove usluge pokazalo je i nekoliko kineskih prvoligaša.

Engleski mediji piše kako Bilić u redovima Čekičara želi vidjeti i napadača Juventusa Simonea Zazu.

"Pokušali smo ga angažirati i prošle sezone. Zaza je odličan igrač, ali sve ćemo vidjeti nakon razgovora s čelnicima kluba", poručio je Bilić.

Kopirati
Drag cursor here to close