Hendikep za BiH

BiH protiv moćne Danske definitivno bez Ivana Karačića

Sport / Flash | 31. 10. 2014. u 12:02 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je u srijedu u Bjelorusiji sjajnom igrom izborila bod na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj, nastavila je pripreme za naredni susret protiv Danske, koji se u nedjelju igra u tuzlanskom Mejdanu.

Dobru atmosferu u ekipi donekle je pokvarila činjenica da izbornik Dragan Marković u predstojećem susretu neće moći računati na srednjeg beka Ivana Karačića. Mostarac je jutros iz Tuzle otputovao u Mostar i najvjerojatnije će morati na operaciju.

“Hendikepirani smo što jedan od naših vodećih igrača, oko kojeg se sve vrti, kako ljudski tako i igrački, neće nastupiti. Ima slomljena dva prsta na obje ruke. Moramo se pomiriti s tim, jer u ekipi imamo još igrača koji mogu biti dobra zamjena”, kazao je Marković.

Dodao je da u susretu s aktualnim europskim i svjetskim viceprvacima očekuje veliku podršku publike u pokušaju da njegovi izabranici naprave novo iznenađenje.

“U našu zemlju dolazi jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Sve pozicije u ekipi Danske su duplo kvalitetne, na svakoj imaju dva, tri "top" igrača. Ne očekujem ništa novo, znam njihov sistem igre koji, forsira novi trener. Na treninzima ćemo se spremiti za njihovu igru i pokušati da pariram”, kazao je Marković.

Susret BiH - Danska igrat će se u nedjelju u 20.15 sati u KSC Mejdan u Tuzli, a sudit će ga Portugalci Duarte Santos i Ricardo Fonseca.

Kopirati
Drag cursor here to close