Finale Kupa BiH

Besplatan ulaz na Koševo, Široki bez podrške navijača

Sport / Nogomet | 25. 05. 2015. u 11:41 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uzvratni susret finala nogometnog Kupa BiH između Olimpica i Širokog Brijega odigrat će se u srijedu (16.45) na Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović Hase', a Uprava 'Vukova' odlučila je da će ulaz na stadion biti slobodan.

Poznato je da Olimpic nema organiziranu skupinu navijača, a njihove utakmice s tribina prate simpatizeri kluba. S druge strane, niti Široki Brijeg neće imati potporu svojih navijača na vjerojatno utakmici sezone.

''Nismo primili zahtjev naših navijača za organizirani odlazak na utakmicu, a rok za prijave gostujućih navijača Savezu i policiji je istekao,'' izjavili su za Bljesak.info iz Nogometnog kluba Široki Brijeg. 

Utakmicu će prenositi BHT.

Prvi susret na Pecari završen je rezultatom 1:1 te Olimpic ima dobre izglede da osvoji prvi trofej u povijesti kluba, a taj podvig bi im donio, također povijesni, izlazak u Europu. Široki Brijeg je pak trofej najmasovnijeg nogometnog natjecanja u BiH osvojio dva puta i sigurno će dati sve od sebe kako bi treći trojef Kupa završio u njihovim vitrinama. 

Nesumnjivo je da će drugi susret na Koševu biti neizvjestan, no pitanje je hoće li jedan od ova dva kluba trofej podići na sablasno praznom Koševu?

Kopirati
Drag cursor here to close