Europa liga

Beograd: Žandarmerija privela 19 navijača Bešiktaša

Sport / Nogomet | 23. 10. 2014. u 21:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaest turskih navijača nogometnog kluba Bešiktaš 'dovedeno je u prostorije' Policijske uprave Beograd, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u. Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira.

Navijači Bešiktaša polupali su nekoliko autobusa Gradskog saobraćajnog poduzeća (GSP) kojima su iz hotela 'Jugoslavija' transportirani na stadion Partizana. Dvojica turskih navijača dovedena su u policiju zbog tučnjave, a dvojica - jer su razbili staklo u autobusu GSP.

Srpska Žandarmerija je bila primorana da intervenira prilikom transporta navijača Bešiktaša na stadion Partizana u Beogradu pošto su pristalice turskog kluba izazvale incidente.

Turski navijači izazvali su kaos još u hotelu, gdje su napravili bakljadu, a u autobusima su se ponašali nasilnički. Pripadnici Žandarmerije uspjeli su smiriti situaciju, pa su pristalice Bešiktaša sprovedene na sjevernu tribinu stadiona Partizana, otvorenu samo za njih iz sigurnosnih razloga. Utakmica u Beogradu između Partizana i Bešiktaša završila je rezultatom 0-4.

Kopirati
Drag cursor here to close