"Na ledu"

Bekić: Ugovor neću produžiti, ali profesionalno ću raditi do kraja

Sport / Nogomet | 18. 04. 2014. u 09:34 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašima Zrinjskog teško je pao poraz od Sarajeva (1:3) i ispadanja iz nogometnog Kupa BiH. Prilika za dvostruku krunu je propala, no da bi ostali u igri barem za jednu krunu, onu najvažniju – naslov prvaka BiH.

“Mislim da smo bili bolji i nismo zaslužili izgubiti. Ali, što je tu je, okrećemo se Čeliku i utakmici u subotu. Akobogda utješit ćemo se tako što ćemo osvojiti naslov prvaka”, kaže za Bljesak.info Amer Bekić, strijelac jedinog pogotka za Zrinjski u porazu od Sarajeva.

Amer Bekić je protiv Sarajeva ušao u 79. minuti utakmice i samo su mu tri minute trebale da postigne gol.

“Ne mogu biti sretan zbog toga jer nismo prošli dalje, ali zadovoljan sam onim što sam ja napravio. Mislim da sam svoj dio posla dobro odradio”.

Bekić je igrao protiv Sarajeva i u prvoj polufinalnoj utakmici na Koševu, a u prvenstvu je nastupio zadnji put krajem ožujka protiv Slavije. Najbolji strijelac Zrinjskog iz prvog dijela sezone u drugom dobiva minutažu na "kapaljku".

“Iz Uprave su mi jasno poručili da neću igrati dok ne potpišem produženje ugovor. Ugovor nisam produžio, ali treneru stojim na raspolaganju. Na ljeto mi ugovor ističe i dotad ću svoj posao odrađivati maksimalno profesionalno”, zaključio je Amer Bekić, davši do znanja da bi ovo mogla biti njegova posljednja sezona u mostarskoj ekipi.

Kopirati
Drag cursor here to close