Razočaranje

Beckham neće upaliti olimpijski plamen

Sport / Flash | 13. 07. 2012. u 10:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne, ja sigurno neću upaliti olimpijski plamen, ta počast mora ići nekome koji je osvojio zlatnu olimpijsku medalju", kazao je još uvijek najpopularniji britanski sportaš David Beckham, za kojeg su mediji tvrdili da će biti zadnji nositelj baklje na ceremoniji otvorenja Olimpijskih igara u Londonu.

"Zapaliti plamen pred cijelim stadionom i cijelim svijetom je nevjerojatna počast. No, uvijek sam govorio i ponavljam da to mora učiniti onaj koji je iskusio što znači biti olimpijski pobjednik. Ja nisam i neću", izjavio je Beckham, koji je još jednom izrazio razočaranje što nije uvršten u britansku olimpijsku reprezentaciju.

No, upravo je ta odluka britanskog izbornika Stuarta Pearcea ponukala mediji i kladioničare da će Beckham biti taj koji će upaliti plamen na Olimpijskom stadionu, pa je favorit na kladionici Ladbrokes s omjerom 5:1.

Oni ozbiljniji ipak tvrde da bi bilo neukusno da plamen upali netko tko nikada nije sudjelovao na Olimpijskim igrama, dok, primjerice, legendarni veslač Sir Steven Redgrave ima čak pet olimpijskih zlata.

Kopirati
Drag cursor here to close