Osim grubošću

Baždarević zadovoljan

Sport / Nogomet | 01. 04. 2015. u 07:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević zadovoljan je remijem i zalaganjem bh. nogometaša u prijateljskom meču protiv Austrije.

Reprezentacije BiH i Austrije odigrale su neriješeno 1:1, a pogodak za BiH u tom susretu postigao je nogometaš njemačkog Werdera Izet Hajrović početkom drugog poluvremena.

''Mislim da smo svih 90 minuta igrali ozbiljno, tako da sam zadovoljan igrom i rezultatom ovog meča. Igali smo angažirano, trčali smo i mislim da svi možemo biti zadovoljni rezultatom protiv ekipe koja dugo igra zajedno i odlično stoji u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo'', rekao je Baždarević na konferenciji za medije nakon utamice.

Izbornik BiH ističe kako može biti zadovoljan i igrom nekolicine novih igrača u taboru BiH, te da sada gaji veće nade za ono što reprezentaciju BiH očekuje u nastavku kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Dodao je kako je u ovoj utakmici želio isprobati neke igrače, ali da je i rezultat bio važan, te da nije siguran zašto je utakmica bila malo grublja.

Kopirati
Drag cursor here to close