Prvi radni dan

Baždarević razgovarao sa čelnicima NSBiH

Sport / Nogomet | 16. 12. 2014. u 15:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević danas je razgovarao sa čelnicima Nogometnog saveza BiH (NSBiH).

Baždarević je doputovao u prijestolnicu BiH iz Francuske da bi razgovarao sa čelnim ljudima krovne nogometne institucije BiH o detaljima ugovora, članovima stručnog stožera i nastavku kvalifikacija za europsko prvenstvo u Francuskoj.

Po okončanju sastanka, novi izbornik ''Zmajeva'' se prvi put obratio bh. medijima, ali nije želio govoriti o detaljima razgovora sa čelnicima NSBiH.

"Nije vrijeme da razgovaramo o detaljima mog razgovora s ljudima u NSBiH. Ono što vam mogu reći jeste da mi je drago što sam dobio povjerenje Saveza i da sam uzbuđen što ću uskoro početi raditi s našim nogometašima. Važno mi je da sam izbornik i da se spremimo što bolje za nastavak kvalifikacija „izjavio je Baždarević.

Naglasio je da NSBiH sigurno neće imati problema da ispuni uvjete koje je postavio.

"Uvjeti koje sam postavio NSBiH nisu teški za ispuniti. Danas je moj prvi radni dan u reprezentaciji, a sada ću ostaviti malo vremena da se radujem što sam izbornik. Uskoro ćemo napraviti plan i početi se spremati za prvu utakmicu", zaključio je Baždarević.

Kopirati
Drag cursor here to close