važna pobjeda

Baždarević: Protiv Cipra kao da je majstorica

Sport / Nogomet | 11. 10. 2015. u 07:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon velike pobjede nad Walesom, u prvoj od dvije odlučujuće utakmice za nastup u dodatnim kvalifikacijama za Euro 2016. kazao je, da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu.

- Možda nije bilo kvalitete koji smo očekivali, mislim da je bilo puno borbenosti. Zasluženo smo pobijedili, iako nije bilo nimalo lako. Nije bilo puno šansi, međutim pobjeda je jako važna i sad idemo na Cipar da tamo napravimo rezultat i ostvarimo ono što svi želimo - kazao je Baždarević.

Mladi napadač Milan Đurić napravio je preokret u igri domać reprezentacije. Ulaskom u drugom poluvremenu bio je strijelac prvog i asistent kod drugog gola.

- Znali smo da možemo računati na Milana, kao i na sve igrače koji su ovdje. Nastojali smo sačuvati Džeku za kraj, međutim tako se poklopilo da smo mogli bez njega da odradimo ovu utakmicu - smatra izbornik.

Baždarvić je posebno ohrabren povratkom u formu Vedada Ibiševića, strijelca drugog gola.

- Prošao je period koji je jako težak za igrača - napadača. Svi smo u reprezentaciji nastojali da ga vratimo, međutim on je to sam uradio svojim radom. Čestitamo mu na pogotku i želimo da ih bude još puno - kazao je Baždarević.

Za odlučujući susret s Ciprom, koji se igra 13. listopada u Nikoziji, Baždarević je kazao da je da će to biti "majstorica".

- To je utakmica u kojoj nema favorita, igra se jedna utakmica u kojoj pobjednik ide u dodatne kvalifikacije. Ciprani su kvalitetna ekipa, pobijedili su nas u prvoj utakmici. Trebamo se dobro odmoriti i pripremiii, nadam se povoljnom rezultatu - kazao je Baždarević.

Kopirati
Drag cursor here to close