Druženje s novinarima

Baždarević: Probat ću pogledati što više utakmica Premijer lige

Sport / Nogomet | 27. 02. 2015. u 11:06 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemam veliki uvid u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i njene igrače, ali nastojat ću ovog vikenda da pogledam što više utakmica da bih imao pravu sliku kvalitete domaćeg natjecanja - rekao je izbornik nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević tijekom današnjeg druženja s novinarima u Sarajevu.

Baždarević je naglasio da će Nogometni savez BiH i stručni stožer reprezentacije učiniti sve da u dresu reprezentacije nastupi veći broj nogometaša iz Premijer lige BiH, ali da je fokus njegovog zanimanja forma aktualnih bh. reprezentativaca.

“Trenutno je moj zadatak da pratim formu bh. internacionalaca koji igraju za reprezentaciju te da prikupim što veći broj informacija za prvu utakmicu i objavim popis igrača na koje računam. Drago mi je što se Džeko nakon ozljede vratio na teren i sigurno je da će to biti veliki plus za ekipu”, objasnio je Baždarević.

Izrazio je zadovoljstvo kompletiranjem stručnog stožera reprezentacije, nakon što je Izvršni odbor NS BiH jučer odabrao Envera Lugušića za posljednju upražnjenu poziciju trenera golmana reprezentacije.

“Svi koji su bili u konkurenciji su bili odlični, a smatram da je Lugušić odlično rješenje. Nadam se da ćemo svi dobro raditi i da će naši igrači biti u dobroj formi. Želimo povratiti sjaj i igru koju svi očekujemo od reprezentacije”, zaključio je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i BiH.

Reprezentacija BiH će igrati kvalifikacijski susret protiv Andore 28. ožujka, a tri dana kasnije prijateljski meč protiv Austrije.

Kopirati
Drag cursor here to close