Okršaj s Izraelom

Baždarević: Nisam daleko od odluke s kojim igračima početi meč

Sport / Nogomet | 11. 06. 2015. u 11:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na posljednjem službenom susretu s predstavnicima medija izbornik Mehmed Baždarević s puno uvažavanja govorio je o narednom protivniku, ali je istaknuo da za njegov tim samo pobjeda dolazi u obzir.

U ugodnoj atmosferi Bilinog polja, koja najavljuje dobru utakmicu, Baždarević se nije mogao izjasniti o svojoj prvoj jedanaestorici, ali je rekao da nije ni daleko od te odluke.

''Svi znate da je Izrael ekipa koja ima jako dobre igrače i da se radi o ekipi koja ima jako dobru kolektivnu igru, ne bih ulazio u detalje njihove igre, ali se radi o kvalitetnoj ekipi.

Mi imamo argumente koji su jaki da sutra toj ekipi napravimo puno problema kao što su oni nama u Izraelu. Večeras imamo posljednji trening kada ćemo odrediti 11 onih koji će početi utakmicu.

Mislim da je najvažnije da smo svi spremni i sa velikim očekivanjem čekamo utakmicu. O važnosti utakmice nema potrebe da govorim, jer to svi znamo'', rekao je Baždarević.

Stručni stožer očekuje da će svi igrači kojima se ukaže povjerenje biti na sutra na razini i da će ispuniti zacrtani svoj cilj, ostvariti pobjedu i nastaviti mirnije s kvalifikacijskim utakmicama.

''Osobno se radujem što ću igrati sa reprezentacijom u Zenici. Vi svi znate koliko je ova publika značila meni tijekom mojih godina u reprezentaciji, a sada će cijela Bosna i Hercegovina biti uz reprezentaciju i nadam se da će ova velika dobrodošlica biti od pomoći ne samo meni nego čitavoj reprezentaciji i da ćemo svi biti zadovoljni'', kazao je Baždarević.

Njegov stručni tim je prostudirao igru Izraelaca, i odlučio se za igru sa više napadača, ali da li će to biti dva ili tri vidjet će se na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close