Zmajevi

Baždarević neće zvati Spahića za Gibraltar i Albaniju

Sport / Nogomet | 06. 03. 2017. u 14:04 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri tjedna prije nastavka kvalifikacija za SP 2018. izbornik BiH Mehmed Baždarević dao je naznake kako bi mogao izgledati popis igrača za utakmicu s Gibraltarom (25. 3.), ali i prijateljsku s Albanijom (28. 3.)

Unutra sigurno neće biti Emira Spahića, a zanimljivo da će Meša za Albaniju pozvati suspendirane Edina Džeku, Senada Lulića, Matu Jajala i Ognjena Vranješa. 

“Iako ne mogu igrati, uvijek je dobro da su tu i da ih vidim, tako da ću ih sve pozvati makar za tu drugu utakmicu. Što se ostalih igrača tiče, javnost vjerojatno najviše zanima hoće li igrati Emir Spahić, koji nema klub”, rekao je Baždarević za Avaz.ba. 

“Njegova situacija je specifična. Mada je on kvalitetan igrač, dosta dugo nema pravih utakmica i ne znam što bismo dobili da odigra sada ove dvije”, dodao je pa se dotaknuo teme Gibraltar. 

“Ne bih se složio s tim da ovu utakmicu možemo dobiti s trećim timom. Nećemo je dobiti ni sa prvim ako ozbiljnost ne bude na nivou i ako se ne posvetimo maksimalno. Drugi razlog je što mi uopće nemamo treći tim. Danas niko nikoga ne može savladati ako se postavi neozbiljno i potcjenjivački”, zaključio je šef Zmajeva. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close